Commercial

WELLNESS & POOL, HOTEL VARAŽDIN, CRIKVENICA, project 2014. authors Rajka Bunjevac mag.ing.arch, Boris Petrović mag.ing.arch The Varaždin Hotel in Selce has dominated the western part of Selce for many years. Since its construction in the 1970s, its diverse contents have complemented the tourist amenities of Selce. Having survived the transition years, what it needs today is a radical reconstruction. For that purpose, the first phase of this project was the reconstruction and modernization of the pool and wellness area located in the basement. The wellness area has no natural light and was therefore designed in bright colours, simply and in a logical order, with minimal and attractive details. The floor, walls and ceiling of the pool area were redesigned minimally, with an emphasis on the new ceiling lining and the impact of lighting fixtures with special effects.